Eduardo Mendoza - De stad der wonderen

Schrijver:
Titel: De stad der wonderen
ISBN: 9789069740058
Uitgever: First Monkey Media
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'De stad der wonderen' is geschreven door Eduardo Mendoza. Het verhaal speelt zich af in Barcelona, Spanje, aan het begin van de 20e eeuw. Het is een meeslepende roman die de lezer meeneemt in de turbulente wereld van de stad en haar bewoners.

Het verhaal volgt de avonturen van Onofre Bouvila, een jonge man die naar Barcelona komt met de droom om rijk en succesvol te worden. Hij begint zijn carrière als schoenpoetser op de Ramblas, maar al snel raakt hij betrokken bij de onderwereld van de stad. Hij wordt een handlanger van de beruchte crimineel Max Estrella en raakt verstrikt in een web van corruptie, geweld en intriges.

Terwijl Onofre zich een weg baant door de donkere steegjes en geheime achterkamertjes van Barcelona, wordt de stad zelf ook een personage op zich. Eduardo Mendoza beschrijft de stad op levendige wijze, met al haar prachtige architectuur, bruisende straten en kleurrijke personages. Barcelona wordt een symbool van de moderne tijd, vol veranderingen en tegenstellingen.

Het boek is niet alleen een spannend misdaadverhaal, maar ook een kritische blik op de maatschappij en politiek van die tijd. Mendoza schetst een beeld van een stad die worstelt met haar identiteit en haar plaats in de wereld. Hij laat zien hoe de opkomst van de moderne industrie en de politieke onrust invloed hebben op het dagelijks leven van de gewone mensen.

De personages in het boek zijn goed uitgewerkt en hebben allemaal hun eigen unieke stem. Onofre is een complexe protagonist die worstelt met zijn eigen ambities en morele dilemma's. Max Estrella is een intrigerend personage, een charismatische crimineel met een duister verleden. De andere personages, zoals de mooie en mysterieuze La Rubia en de corrupte politicus Don Pablo, voegen nog meer diepte toe aan het verhaal.

'De stad der wonderen' is een meeslepende roman die de lezer meeneemt naar het bruisende Barcelona van de vroege 20e eeuw. Het is een boek vol spanning, avontuur en intrige, maar ook een boek dat de lezer aan het denken zet over thema's als macht, corruptie en de zoektocht naar identiteit. Eduardo Mendoza weet de sfeer van de stad perfect te vangen en creëert een meeslepende wereld waarin de lezer zich volledig kan verliezen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eduardo Mendoza - De stad der wonderen Eduardo Mendoza - De stad der wonderen