Carla de Laat - De competentiegerichte student

Schrijver:
Titel: De competentiegerichte student
ISBN: 9789006950977
Uitgever: ThiemeMeulenhoff bv
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Van jonge professionals wordt tegenwoordig verwacht dat zij zelfsturend, initiatiefrijk en gemotiveerd aan de slag gaan met de eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het huidige onderwijs speelt hierop in met het nieuwe leren waarin studenten werken aan de ontwikkeling van specifieke beroepscompetenties. Voor studenten betekent dit een geheel nieuwe benadering van hun leerproces. Dit boek geeft een introductie op de veranderingen die het nieuwe leren voor de hedendaagse MBO- en HBO-student met zich meebrengt.
Voor de opbouw van dit boek is het competentiegerichte leren als uitgangspunt genomen: na een afbakening van een aantal begrippen wordt ingegaan op het competentiegerichte leren en de nieuwe vaardigheden die de student zichzelf binnen dit concept eigen maakt. Via een beschrijving van methodieken als 360° feedback, intervisie en coachen worden studenten wegwijs gemaakt in de hulpmiddelen die hen hierbij ter beschikking staan.
Het algemene karakter van dit boek maakt het geschikt voor MBO- en HBO-studenten die zich graag laten informeren én inspireren om hun eigen weg te vinden binnen het competentiegerichte onderwijs.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carla de Laat - De competentiegerichte student