A.A. Froma - Techniek in de radiotherapie

Schrijver:
Titel: Techniek in de radiotherapie
ISBN: 9789035216808
Uitgever: Reed Business
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Techniek in de radiotherapie is een deel uit de serie leerboeken voor radiologisch laboranten. Deze serie van in totaal zes leerboeken is ontwikkeld als gezamelijk project van de raad Beroepsopleiding Radiologisch Laboranten (BRL), de Vereniging van Opleidingsinstituten voor Radiologisch Laboranten (VORL) en Uitgeverij De Tijdstroom.
In dit boek komen de technische apecten van de bestralingsapparatuur en -technieken aan de orde. Na een tweetal hoofdstukken over fotonen- en elektronenbundels worden diverse bestralingstechnieken behandeld. De auteurs schenken met name aandacht aan de technische en fysische aspecten van een stralingsbehandeling. Het boek levert een belangrijke bijdrage aan een optimale stralingsbehandeling van patiënten. Het boek is een goed hulpmiddel bij het maken van verantwoorde keuzes met betrekking tot de stralenbundel, het bestralingsapparaat, de bestralingstechniek en de controle hierop. Ook is er aandacht voor de onderwerpen lokaliseren, moulagetechnieken en bestralingsplanning/doseringsberekening. Het laatste hoofdstuk besteedt aandacht aan de kwaliteitscontrole.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.A. Froma - Techniek in de radiotherapie