Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Willem Sluiter - Sluiter, Willem-Christelike Doodts-Betrachting

Schrijver:
Titel: Sluiter, Willem-Christelike Doodts-Betrachting
ISBN: 9033105454
Uitgever:
Bijzonderheden: Christelike Doodts-Betrachting, tien sterfgezangen van Willem Sluiter (1627-1673), predikant te Eibergen en vertegenwoordiger van de Nadere Reformatie. Diep-menselijk en ontroerend is het uitvoerige gedicht Doots-echt-scheydinghe, dat Willem Sluit...
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Christelike Doodts-Betrachting, tien sterfgezangen van Willem Sluiter (1627-1673), predikant te Eibergen en vertegenwoordiger van de Nadere Reformatie.
Diep-menselijk en ontroerend is het uitvoerige gedicht Doots-echt-scheydinghe, dat Willem Sluiter schreef na de dood van zijn jonge vrouw in 1664. Het vormt samen met tien 'sterfgezangen' de bundel Christelike Doots-Betrachting.
Bezorger van deze uitgave is A.J.H.G. Ronhaar, met medewerking van drs. G.C. de Waard en C. Bregman. De bundel is een prachtig voorbeeld van poëtische christelijke euthanasia-literatuur.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem Sluiter - Sluiter, Willem-Christelike Doodts-Betrachting