Ds. A. Verschuure - Verschuure, Ds. A.-Avondmaalstijden

Schrijver:
Titel: Verschuure, Ds. A.-Avondmaalstijden
ISBN: 9789055518562
Uitgever:
Bijzonderheden: Avondmaalstijden, drie preken over Exodus 25 van ds. A. Verschuure rondom het Heilig Avondmaal: voorbereiding, bediening en nabetrachting. Doorgaans zijn de Avondmaalstijden voor Gods kerk bijzondere tijden. Al is het waar dat Gods kinderen er vaa...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Avondmaalstijden, drie preken over Exodus 25 van ds. A. Verschuure rondom het Heilig Avondmaal: voorbereiding, bediening en nabetrachting.
Doorgaans zijn de Avondmaalstijden voor Gods kerk bijzondere tijden. Al is het waar dat Gods kinderen er vaak meer tegen opzien dan ernaar uitzien. Dat zou niet zo mogen zijn. Immers, in het Heilig Avondmaal gaat het over Christus' begeerte om gemeenschap te hebben met Zijn Kerk en daarbij is het toch ook Zijn liefdesbevel aan Zijn volk: 'Doe dat tot Mijn gedachtenis.'
Zonder onszelf in een gestalte te brengen, kan het goed zijn om de Avondmaalstijden nog eens wat voor onszelf te lezen. Daartoe biedt ds. Verschuure deze handreiking, waarin op eenvoudige wijze wordt stilgestaan bij de betekenis van de ark des vebonds, het verzoendeksel en de tafel der toonbroden.
- Voorbereiding-De ark des verbonds-Exodus 25:10-20
- Bediening-Het verzoendeksel-Exodus 25:21-22
- Nabetrachting-De tafel der toonbroden-Exodus. 25:23-30
Ds. A. Verschuure is predikant van de Gereformeerde Gemeente te Scherpenzeel.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. A. Verschuure - Verschuure, Ds. A.-Avondmaalstijden