Ds. I. Kievit - Kievit, Ds. I.-Eeuwig klinkt het Priesterlied (

Schrijver:
Titel: Kievit, Ds. I.-Eeuwig klinkt het Priesterlied (nieuw)
ISBN: 9789076731421
Uitgever:
Bijzonderheden: Eeuwig klinkt het Priesterlied, de oudtestamentische offerdienst verklaard en in nieuwtestamentisch licht toegepast door ds. I. Kievit, met een voorwoord van ds. A. Kort.  Ds. I. Kievit (1887-1954) diende als predikant bij de Nederlands Hervormde...
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Eeuwig klinkt het Priesterlied, de oudtestamentische offerdienst verklaard en in nieuwtestamentisch licht toegepast door ds. I. Kievit, met een voorwoord van ds. A. Kort. 
Ds. I. Kievit (1887-1954) diende als predikant bij de Nederlands Hervormde Gemeente te Garderen (1915), Benschop (1918), Lunteren (1920) en Baarn van 1923 tot zijn emeritaat in 1952.
Bij ds. Kievit ging het steeds om de opbouw van de gemeente. Hoeveel maal heeft hij de preekstoel beklommen, de pen opgevat, ja zijn knieën gebogen, doch steeds met het oogmerk: Opdat Christus door het geloof in uw harten wone en gij in de liefde geworteld en gegrond zijt.
Zijn pennevruchten gaan langer mee dan het gesproken woord. Daarop ziende zei hij tijdens zijn emeritaat vaak: Mijn overblijfsel zal tot zegening zijn!
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. I. Kievit - Kievit, Ds. I.-Eeuwig klinkt het Priesterlied (nieuw)