Steve Sem-Sandberg - Sem-Sandberg, Steve-De onzaligen van Lodz

Schrijver:
Titel: Sem-Sandberg, Steve-De onzaligen van Lodz
ISBN: 9789041422606
Uitgever:
Bijzonderheden: De onzaligen van Lódz van Steve Sem-Sandberg is een monumentale roman waarin historie en fictie prachtig samenvallen, aldus het NRC Handelsblad op de voorcover.  Als tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Poolse stad Lódz een getto wordt opgerich...
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De onzaligen van Lódz van Steve Sem-Sandberg is een monumentale roman waarin historie en fictie prachtig samenvallen, aldus het NRC Handelsblad op de voorcover. 
Als tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Poolse stad Lódz een getto wordt opgericht, krijgt de joodse Mordechai Chaim Rumkowski de taak dit getto te leiden. Hij is een egocentrische machtswellusteling met een twijfelachtige voorkeur voor jonge kinderen.
Naarmate de transporten naar de dodenkampen frequenter worden en de gruwelijke waarheid tot de mensen doordringt, groeit de angst. Geleidelijk worden alle 250.000 inwoners van het getto van Lódz gedeporteerd, en ook de slinkse Rumkowski lijkt niet aan het vernietigingskamp te kunnen ontkomen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steve Sem-Sandberg - Sem-Sandberg, Steve-De onzaligen van Lodz