C.A. van Swigchem, T. Brouwer en W. van Os - Swigchem, C.A. van

Schrijver:
Titel: Swigchem, C.A. van (e.a.)-Een huis voor het Woord
ISBN: 9012045223
Uitgever:
Bijzonderheden: Een huis voor het Woord van C.A. van Swigchem, T. Brouwer en W. van Os is een boek over het Protestantse kerkinterieur in Nederland tot 1900.  Allereerst staan de schrijvers stil bij de zuivering van de kerk van Rooms Katholieke invloeden. Verder...
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een huis voor het Woord van C.A. van Swigchem, T. Brouwer en W. van Os is een boek over het Protestantse kerkinterieur in Nederland tot 1900. 
Allereerst staan de schrijvers stil bij de zuivering van de kerk van Rooms Katholieke invloeden. Verder komen kerkgebouwen van diverse gezindten voorbij. De taal van de ruimte, de inrichting van de preekkerk en variatie door de eeuwen heen komen aan bod. Tot slot worden alle onderdelen van het kerkinterieur nader bekeken. 
Het geheel telt tal van illustraties. Een bibliografie en een uitgebreid register van personen, zaken en plaatsnamen sluiten dit mooie lees- en kijkboek af.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C.A. van Swigchem, T. Brouwer en W. van Os - Swigchem, C.A. van (e.a.)-Een huis voor het Woord