T.M. Hofman - Hofman, T.M.-Eenich achterdencken

Schrijver:
Titel: Hofman, T.M.-Eenich achterdencken
ISBN: 9050308082
Uitgever:
Bijzonderheden: Eenich achterdencken, proefschrift van T.M. Hofman over de spanning tussen Kerk en Staat in het gewest Holland tussen 1570 en 1620.  Deze (kerk)historische studie beschrijft een uitermate boeiende periode in de geschiedenis van het gewest Holland...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Eenich achterdencken, proefschrift van T.M. Hofman over de spanning tussen Kerk en Staat in het gewest Holland tussen 1570 en 1620. 
Deze (kerk)historische studie beschrijft een uitermate boeiende periode in de geschiedenis van het gewest Holland. Vanwege wederzijdse achterdocht is de verhouding tussen Kerk en Staat in deze periode gespannen.
Vanuit diverse bronnen is de ontwikkeling beschreven, zodat de lezer de spanning kan meebeleven en verifiëren. De problematiek tussen Kerk en Staat wordt helder toegelicht; structuren en figuren worden uitvoerig besproken.
De verschillen tussen remonstranten en contraremonstranten zijn verweven met de hoofdthematiek van dit boek. Deze studie prikkelt tot nadenken over het heden.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

T.M. Hofman - Hofman, T.M.-Eenich achterdencken