William den Boer, Gert van Klinken, Henk Pruntel, Christiaan Ravensber

Schrijver:
Titel: Boer, William den (e.a.)-'Een machtig arbeidsveld'
ISBN: 9789079845019
Uitgever:
Bijzonderheden: 'Een machtig arbeidsveld', de opbouw van het kerkelijk leven in de Noordoostpolder, is een gedegen uitgave over de eerste jaren in kerkelijk NOP.  Achtereenvolgens wordt stilgestaan bij de barakkenfase, wording en opbouw van de hervormde gemeente...
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
'Een machtig arbeidsveld', de opbouw van het kerkelijk leven in de Noordoostpolder, is een gedegen uitgave over de eerste jaren in kerkelijk NOP. 
Achtereenvolgens wordt stilgestaan bij de barakkenfase, wording en opbouw van de hervormde gemeente Noordoostpolder, de Rooms-Katholieke Kerk in de nieuwe wereld, de Gereformeerde Kerken, Urk als kerkelijk eiland in de Noordoostpolder, de GKv in de NOP, gescheiden wegen in het polderonderwijs, de vergelijking met de opbouw van het kerkelijk leven in Canada door emigratie. 
Onder redactie van William den Boer, Gert van Klinken, Henk Pruntel, Christiaan Ravensbergen en Theo van Staalduine. 
Met uitgebreid register.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

William den Boer, Gert van Klinken, Henk Pruntel, Christiaan Ravensbergen en Theo van Staalduine (redactie) - Boer, William den (e.a.)-'Een machtig arbeidsveld'