Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

John Bunyan - Bunyan, John-Met Christen op reis (nieuw)

Schrijver:
Titel: Bunyan, John-Met Christen op reis (nieuw)
ISBN: 9789087186135
Uitgever:
Bijzonderheden: De Christenreis van John Bunyan, nu in een meeneemversie voor onderweg: Met Christen op reis; vertaald en ingeleid door prof. dr. A. Baars. De Christenreis van John Bunyan is een van de belangrijkste werken uit de wereldliteratuur. Er zijn ook ta...
Prijs: € 17,90
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De Christenreis van John Bunyan, nu in een meeneemversie voor onderweg: Met Christen op reis; vertaald en ingeleid door prof. dr. A. Baars.
De Christenreis van John Bunyan is een van de belangrijkste werken uit de wereldliteratuur. Er zijn ook talloze vertalingen en bewerkingen van in het Nederlands. In deze editie voor onderweg vind je de meest recente vertaling van prof. dr. A. Baars, die zoveel mogelijk recht doet aan de letterlijke tekst van Bunyan met al zijn eigenaardigheden.
Tegelijk is gezocht naar Nederlandse tekst die goed leesbaar is voor lezers van deze tijd. Bovendien gaat het hier om de volledige vertaling van de definitieve tekst van De Christenreis, inclusief de lange gedichten aan het begin en aan het einde. Met een korte inleiding van prof. dr. A. Baars.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Bunyan - Bunyan, John-Met Christen op reis (nieuw)