H. de Roos - Roos, H. de-De Kameleon slaat zijn slag

Schrijver:
Titel: Roos, H. de-De Kameleon slaat zijn slag
ISBN: 9789020667257
Uitgever:
Bijzonderheden: In De Kameleon slaat zijn slag van H. de Roos, geillustreerd door G. van Straaten, beleven Hielke en Sietse Klinkhamer weer allerlei spannende avonturen. Vader Klinkhamer vraagt Hielke of ze zich tijdens de vakantie kunnen bezighouden met de logé...
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In De Kameleon slaat zijn slag van H. de Roos, geillustreerd door G. van Straaten, beleven Hielke en Sietse Klinkhamer weer allerlei spannende avonturen.
Vader Klinkhamer vraagt Hielke of ze zich tijdens de vakantie kunnen bezighouden met de logé van de dominee. Die jongen heet Leo Karel Boudewijn van Zomeren en de tweeling vindt hem eerst nogal een verwend papkindje. Dat verandert echter al snel als Leo zijn nette kleren heeft verwisseld voor een nieuwe overall!
Dan verschijnen er een paar vreemde figuren in het dorp, die er onbetrouwbaar uitzien. Zou het toeval zijn dat er na hun komst een poging tot inbraak wordt gedaan bij de dokter, dat Kees wordt beroofd van het poldergeld dat door hem is opgehaald, en dat Leo verdwijnt?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H. de Roos - Roos, H. de-De Kameleon slaat zijn slag