National Geographic - National Geographic Visual History of the

Schrijver:
Titel: National Geographic Visual History of the World
ISBN: 9781426202490
Uitgever: National Geographic Society
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek National Geographic Visual History of the World is een indrukwekkende en uitgebreide verkenning van de geschiedenis van de mensheid, gepresenteerd door het gerenommeerde tijdschrift National Geographic. Het boek biedt een visuele reis door de tijd, waarbij de lezer wordt meegenomen van de vroegste beschavingen tot aan de moderne tijd.

Met meer dan 600 pagina's is dit boek een ware schatkamer van kennis en beelden. Het is opgedeeld in verschillende hoofdstukken die elk een specifieke periode of thema behandelen. Elk hoofdstuk begint met een overzichtelijke tijdlijn en een kaart om de lezer te helpen de context te begrijpen. Vervolgens worden de belangrijkste gebeurtenissen, culturen en ontwikkelingen van die periode uitgebreid besproken.

Wat dit boek echt uniek maakt, is de overvloed aan prachtige foto's, illustraties en kaarten. National Geographic staat bekend om zijn adembenemende fotografie, en dit boek is daarop geen uitzondering. De beelden brengen de geschiedenis tot leven en helpen de lezer om zich een levendige voorstelling te maken van de beschavingen en gebeurtenissen die worden besproken.

Naast de visuele pracht biedt het boek ook diepgaande en informatieve teksten. National Geographic heeft samengewerkt met een team van historici en experts om ervoor te zorgen dat de informatie accuraat en betrouwbaar is. De teksten zijn goed geschreven en toegankelijk, waardoor het boek zowel voor geschiedenisfanaten als voor nieuwkomers op dit gebied interessant is.

National Geographic Visual History of the World behandelt een breed scala aan onderwerpen, van de opkomst van de eerste beschavingen in Mesopotamië en Egypte tot de Griekse en Romeinse rijken, de middeleeuwen, de ontdekkingsreizen, de industriële revolutie, de wereldoorlogen en de moderne tijd. Het boek besteedt ook aandacht aan de culturele en wetenschappelijke ontwikkelingen die de geschiedenis hebben gevormd, zoals kunst, religie, filosofie, wetenschap en technologie.

Dit boek is niet alleen een bron van kennis, maar ook een bron van inspiratie. Het laat zien hoe de mensheid zich heeft ontwikkeld en hoe verschillende culturen en beschavingen met elkaar verbonden zijn. Het herinnert ons eraan dat we deel uitmaken van een groter geheel en dat onze geschiedenis ons kan helpen om de wereld beter te begrijpen.

Al met al is National Geographic Visual History of the World een prachtig boek dat zowel informatief als visueel verbluffend is. Het is een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis en een waardevolle toevoeging aan elke boekenkast.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.