Dick Bruna - Tijs

Schrijver:
Titel: Tijs
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W Bruna & Zoon Uitgeverij Mij. - Utrecht
Bijzonderheden: Jaar van uitgifte : 1957 -1e druk / hardcover / geniet / pagina's niet genummerd
Prijs: € 975,00
Verzendkosten: € 11,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Kinderboek van Dick Bruna. Blzn zijn niet genummerd. Jaar van uitgifte is niet vermeld in boek, maar wordt geacht in 1957 te zijn uitgegeven.

Boek is verkleurd aan de voorzijde, Boek heeft een beschadiging aan de rug en blok is los van de rug.

Kom kijken, dat praat en voelt wat anders.

Zeldzaam boekje.

Bruna schreef en illustreerde zijn eerste boek, 'Japie' (1943-1945) tijdens de oorlogsjaren. Omdat dit werk slechts een eerbetoon aan zijn moeder was, werd het nooit gepubliceerd. Hij maakte zijn eerste kinderillustraties in 1952 voor Pearl S. Buck's verhalenbundel 'Far and Near: Stories of Japan, China and America'. De jongeman toonde zijn eigen creativiteit met 'De Appel' (1953), wat zijn echte debuut als kinderboekenschrijver markeerde.In 1954 werd hij illustrator voor de pocketboekenreeks 'Zwarte Beertjes', waar hij boekomslagen versierde van volwassen auteurs als Georges Simenon ('Inspector Maigret'), Leslie Charteris ('The Saint'), Ian Fleming ('James Bond'), William Shakespeare en Havank ('The Shadow'). Tot zijn andere vroege kinderboeken behoren 'Toto in Volendam' (1954), 'Kleine koning' (1955) en 'Tijs' (1957).
Verder lezen

4942 Books uit Raamsdonksveer

zakelijk

Logo 4942 Books

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dick Bruna - Tijs Dick Bruna - Tijs Dick Bruna - Tijs Dick Bruna - Tijs Dick Bruna - Tijs Dick Bruna - Tijs Dick Bruna - Tijs Dick Bruna - Tijs Dick Bruna - Tijs

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 4942 Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met 4942 Books
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Kees van Dongen-Art
  Kamer van Koophandel nummer: 63699427
  NL001769319B13
 • Na uw bestelling ontvangen u en 4942 Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 4942 Books vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • 4942 Books kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.