William Gijsen - Als het negatieve je pad kruist wat dan?

Schrijver:
Titel: Als het negatieve je pad kruist wat dan?
ISBN: 9789460150470
Uitgever: Uitgeverij Akasha
Bijzonderheden: Goed - Lichte leessporen
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Spirituele mensen vertellen graag over hun contacten met de positieve geesteswereld en terecht want ze leveren vaak wonderbaarlijke ervaringen op. Maar wat te zeggen over uitingen van de negatieve geesteswereld? Komen klopgeesten, voodoo, bezetenheid en vervloekingen alleen voor in griezelfilms en moeten we ze verwijzen naar het rijk der fabelen?

Meester Anthon - die de auteurs al vaak heeft geïnspireerd te schrijven over de kosmische samenhang en de ontwikkeling van de ziel - wil met dit boek de lezer aanzetten de ogen niet te sluiten voor mogelijke uitingen van de negatieve geesteswereld. Slechts ware kennis over hoe de geesteswereld werkelijk in elkaar zit en tot wat ze op aarde in staat is, kan ervoor zorgen dat we de bescherming door de positieve krachten genieten en dat het negatieve ons niet kan schaden.


William Gijsen is psychotherapeut en spiritual coach. Sinds 1994 staat hij samen met Joke Dewael en Harry Van Erum in verbinding met Meester Anthon, die steeds nieuwe inzichten openbaart over de evolutie van de ziel. Deze opwindende kennis beschreef hij in zes eerder verschenen boeken, waaronder 'Maak je Hemel op Aarde' en 'De DNA-code van de ziel'.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

William Gijsen - Als het negatieve je pad kruist wat dan?