Lancee, R. - Nederland beter / het einde van de ambtenarendicta

Schrijver:
Titel: Nederland beter / het einde van de ambtenarendictatuur
ISBN: 9789059111752
Taal: Nederlands
Uitgever: Aspekt
Bijzonderheden: 2006, 2e druk. 252pp, paperback
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In Nederland Beter legt René Lancee, die eerder de nachtmerrie was van het Nederlandse justitieapparaat, ditmaal de vinger op een andere zere plek in onze samenleving: de ambtenarendictatuur! Een dictatuur waar zo snel mogelijk de bezem door moet.
Aan de hand van feiten en sprekende voorbeelden voert hij de lezer door de wereld van politiek en bestuur waar hebzucht, vriendjespolitiek en wanbeleid beslist geen uitzondering zijn. Hierbij wordt niemand gespaard en geen enkele confrontatie uit de weg gegaan.
Hij laat o.a. zien dat politiezorg en veiligheid in ons land een farce zijn, dat de Overheid m.b.t. terrorisme een dubbele agenda heeft, dat de onafhankelijkheid van onze rechtspraak ernstig in gevaar is, dat de wijze waarop onze militairen naar Afghanistan werden gestuurd onverantwoord was, dat Nederland de rente van zijn staatsschuld niet meer kan betalen, dat miljarden aan belastinggeld verkwist worden terwijl de 'crepeergevallen' in onze maatschappij niet geholpen worden, dat er geen geld is voor de ouderenzorg terwijl de premier tegelijkertijd 620 miljoen euro weggeeft aan een land dat dit bedrag in 8 dagen aan olie oppompt, dat onze KLM voor 4 % van de waarde werd weggegeven aan de Fransen.
Dat de debatten over de kilometerheffing, de hypotheekrenteaftrek, de verhoging van de AOW-leeftijd en de fiscalisering van de AOW onnodige onzin zijn waarmee de politiek en de ambtenaren de burgers rijp maken voor verdere lastenverzwaringen.
Dat ons land geleidelijk aan wordt veranderd in een kleine Sovjetrepubliek waar nu al meer dan 7 miljoen mensen hun hand moeten ophouden bij de loketten van de Overheid.
Hij draagt ook oplossingen aan voor alle beleidsterreinen en alle actuele problemen.
Helder, doordacht, soms hard maar zeker effectief!
Simon Ren Lancee werd geboren op 16 februari 1951 te Den Haag. Zijn ge-hele jeugd bracht hij door in de vissersplaats Harderwijk. Na MULO en een jaartje van alles en nog wat, koos hij met achttien jaar in 1969 voor de Opleidingschool van het Korps Rijkspolitie te Arnhem. Na het jaar opleiding als wachtmeester werd hij gestationeerd aan de Duitse grens en via een aantal standplaatsen en o.a. Kustwacht (toen Politie te Water) zwaaide hij op I maart 2000 af als inspecteur van politie.
Na zes jaren aan de Middellandse Zee te hebben gewoond woont hij nu in Steiermark, Oostenrijk. Lancee doet aan juridische advisering in strafzaken waarbij hij het opneemt voor mensen die door het systeem vermalen worden.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    De Boekenzolder
    Kamer van Koophandel nummer: 01139857

    http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.