Judy Howard - Opgroeien met bach-remedies

Schrijver:
Titel: Opgroeien met bach-remedies
ISBN: 9789020243000
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij AnkhHermes
Bijzonderheden: 2de Hands – In Goede Staat – sticker op voorblad - lichte gebruikerssporen / Paperback / 1ste druk / 1995 / 257 pagina’s / 9789020243000
Prijs: € 9,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Opgroeien met bach-remedies - Judy Howard.


Bach-remedies worden vooral gebruikt om negatieve houdingen en stemmingen te corrigeren die niet alleen een belemmering vormen om vreugdevol te leven, maar ook vaak oorzaak zijn van tal van lichamelijke en psychische klachten. In Opgroeien met Bach-remedies wordt beschreven hoe de remedies kunnen worden gebruikt bij peuters, kinderen en adolescenten en de problemen die zich in de verschillende levensfasen kunnen voordoen zoals ontwikkelingsstoornissen, kinderziekten, school- en gedragsproblemen en andere obstakels op de weg naar volwassenheid. en boek dat niet alleen is geschreven voor (aanstaande) ouders, maar ook voor therapeuten, onderwijzers, verplegers/sters, grootouders en pleegouders, kortom voor iedereen die te maken heeft of krijgt met de problemen van opgroeiende kinderen. Reeds eerder verscheen bij Uitgeverij Ankh-Hermes van Judy Howard Bach-remedies voor vrouwen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Judy Howard - Opgroeien met bach-remedies