Nanda Broer - Wensmoeder

Schrijver:
Titel: Wensmoeder
ISBN: 9789401600668
Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Nanda Broer wist het als kind al: ze wilde dolgraag moeder worden en keek er zolang ze zich kan herinneren naar uit. Maar steeds als ze in verwachting raakte verloor ze haar kind. De laatste keer, de vierde, verloor ze haar zoon Ruben en ook bijna haar leven. Moedeloos en ontroostbaar was Nanda. Toen kwam hulp uit een ongebruikelijke en onverwachte hoek - een vriendin bood aan om Nanda's kind voor haar te dragen. Daarmee dook Nanda in een wereld die even hoopvol als hopeloos ingewikkeld is. Wensmoeder is het openhartige verhaal van de vrouw die alles deed om een kind te krijgen en de over vooroordelen en obstakels die zij hiervoor uit haar weg ruimde. Het is een krachtig en inspirerend verhaal over het lot, doorzettingsvermogen en in het geloof in je eigen dromen.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nanda Broer - Wensmoeder