Willem Elsschot - Verzameld werk

Schrijver:
Titel: Verzameld werk
Taal: Nederlands
Uitgever: van Kampen&zoon
Bijzonderheden:
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een gebruikt, nog net exemplaar, zesde druk, hardcover. Inhoud: Villa des Roses, Een ontgoocheling, De verlossing, Lijmen, Het been, Kaas Tsjip, De leeuwentemmer, Pensioen, het tankschip, Het dwaallicht en tot slot nog een aantal verzen. Als geen ander weet Elsschot haarfijn de menselijke ziel bloot te leggen.
Zijn romans kenmerken zich door een groot psychologisch inzicht, een mooie milde ironie, een buitengewoon scherpe geest en een aanstekelijk gevoel voor humor. En vooral ook door mededogen.
Verder lezen

Therapiemarkt uit Hillegom

particulier

Logo Therapiemarkt

Inmiddels ben ik gepensioneerd (heb 45 jaar als psychotherapeut gewerkt) en zijn inmiddels veel mooie studie- en leesboeken overbodig geworden. Dat wil niet zeggen dat zij, deze boeken, 'klaar' zijn om uit deze wereld te gaan. Ze verdienen meerdere levens, te waardevol om weg te gooien. Fijn om ze een goede bestemming te geven.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem Elsschot - Verzameld werk Willem Elsschot - Verzameld werk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Therapiemarkt

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Therapiemarkt
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Therapiemarkt een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Therapiemarkt vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Therapiemarkt kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.