Lewis , Matt . & Renato Poliafito . [ isbn 9781584797210 ] 3522

Schrijver:
Titel: Baked . ( New Frontiers in Baking . ) Matt Lewis begon zijn chocoladeverslaving al op zeer jonge leeftijd. Zijn moeder liet hem kennismaken met de "Chocolade als diner"-filosofie toen hij 7 was en de "Chocolade als ontbijt"-filosofie toen hij -
ISBN: 9781584797210
Taal: Engels
Uitgever: Stewart, Tabori & Chang Inc
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft en omslag in als nieuwe staat - 3522 - 1e dr 2008 - 208 p - 1140 gr - 17,7x24,6 cm
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- acht jaar oud was (pindakaas werd aan dit regime toegevoegd toen hij negen was om zijn eiwitinname te verhogen). Geleidelijk leerde Matt om regelmatig te eten zoals andere kinderen, maar hij gaf onlangs (en met tegenzin) het eten van brownies voor de lunch op. Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Alabama verhuisde Matt naar New York en werkte hij in de verschillende werelden van theater, reclame en internetproductie. Na een aantal jaren chocolade in een hokje te hebben geconsumeerd, besloot Matt de wereld van bedrijven en telefonische vergaderingen te verlaten om Chocolate Bar te openen en het Chocolate Bar-kookboek te schrijven. Hij verkocht Chocolate Bar in 2004 en opende kort daarna Baked with Renato Poliafito. Matt besteedt momenteel zijn dagen aan het genieten van Baked's grote verscheidenheid aan gebakken goederen en het verspreiden van het Baked evangelie aan de massa. Baked distribueert momenteel hun muesli naar gespecialiseerde winkels in het hele land, en in het najaar van 2010 zullen hun Williams Sonoma/Baked brownie-mixen in de VS debuteren

Renato Poliafito begon zijn carrière als ontwerper in New York City na zijn afstuderen aan Skidmore College in 1996. Na jaren van print- en online ontwerpwerk, voelde hij zich geneigd zijn liefde voor koffie en desserts te koesteren. Als autodidactische kok (met een beetje inspiratie van het kijken naar zijn moeder in de keuken), veranderde Renato van carrièrepad en verruilde hij zijn status van creatief directeur voor die van cafémanager. Renato begon te werken voor Jack en Grace Lamb, bekend van Jewel Bako, in hun café, The Blue Goose, waar hij de fijne kneepjes van het cafévak leerde. Na een jaar van intensieve training, onderzoek en centjes knijpen, werkte Renato samen met Matt Lewis om Baked te openen.

Samen werken ze onvermoeibaar om de New Yorkse massa waanzinnig heerlijke desserts te brengen, gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, en natuurlijk de perfecte kop koffie.

Het debuutkookboek van Matt Lewis en Renato Poliafito, Baked: New Frontiers in Baking, werd in de hele blogosfeer met lovende kritieken gepubliceerd. Het boek ontving topknikken van NPR, People, Amazon.com, Food and Wine, Bon Appetit en nog veel meer. Baked: New Frontiers in Baking werd genomineerd voor een IACP-award.

Sindsdien hebben Matt en Renato drie opeenvolgende kookboeken geschreven, met als meest recente Baked Occasions. Ze hebben een nieuwe winkel geopend in Tribeca, Manhattan en Tokyo, Japan. Ze lanceerden een landelijke lijn bakmixen met Sur La Table, evenals een lijn bakvormen met Anchor Hocking. Je kunt hun lijn granola's vinden op gastronomische markten in het noordoosten.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lewis , Matt . & Renato Poliafito . [ isbn 9781584797210 ] 3522 - Baked . ( New Frontiers in Baking . ) Matt Lewis begon zijn chocoladeverslaving al op zeer jonge leeftijd. Zijn moeder liet hem kennismaken met de "Chocolade als diner"-filosofie toen hij 7 was en de "Chocolade als ontbijt"-filosofie toen hij -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.