Leesluis is momenteel afwezig,Leesluis heeft de volgende melding achtergelaten:

In verband met omstandigheden worden bestellingen van 6 juni 2024 tot 15 juni 2024 vanaf 17 juni 2024 verzonden.

De verkoper verwacht te reageren na 15-06-2024

Meade, Glenn / Cookson, Catherine / Martini, Steve / Patterson, Gareth

Schrijver:
Titel: Het Beste boek 185 van The Reader's Digest
Taal: Nederlands
Uitgever: The Reader's Digest NV, 1997
Bijzonderheden: Gebonden, 538 bladzijden
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sneeuwwolf - Glenn Meade
Wanneer Stalin dreigt met een allesvernietigend plan, rest er voor Amerika slechts één oplossing: een aanslag op Stalin...
Januari 1953. De koude oorlog is op z'n hoogtepunt. Nog voor Eisenhouwer is geïnstalleerd als president ontvangt hij het alarmerende bericht dat de steeds minder toerekeningsvatbare Stalin waarschijnlijk een atoombomaanval op Amerika aan het voorbereiden is.
Eisenhouwer en de directeur van de CIA komen tot de conclusie dat er maar één oplossing is om het dreigende onheil af te wenden: Stalin moet worden gedood. In het diepste geheim wordt een operatie voorbereid, die de codenaam Snow Wolf krijgt.
Alex Slanski en Anna Khorev, beiden in Rusland geboren en uit Stalins hel ontsnapt, worden vanuit Finland in Estland gedropt om onopgemerkt naar Moskou te reizen. Maar de CIA ontdekt dat de KGB van operatie Snow Wolf af weet en dat zij opdracht heeft gegeven tot een grootscheepse klopjacht op de twee agenten.
Het is onmogelijk om Alex en Anna terug te roepen en CIA-agent Jake Massey krijgt de opdracht de twee op te sporen. Hij moet ze koste wat kost tegenhouden voordat ze in handen vallen van het beruchte hoofd van de geheime politie, Beria. Zelfs als dit betekent dat hij zijn eigen mensen zal moeten doden.

Als de ochtend gloort - Catherine Cookson
Het gezin Steel, dat bestaat uit vader Simon en zijn vier dochters, woont in het mooie en comfortabele huis Dennenlust op het Engelse platteland. Sinds het overlijden van haar moeder zorgt Beatrice, de oudste dochter, voor het huis en de grond eromheen. Met ijzeren hand houdt zij iedereen eronder, zowel de gezinsleden als het personeel.
Wanneer Simon Steel plotseling overlijdt en het testament wordt voorgelezen, schudt het huis op zijn grondvesten. Beatrice erft niet alleen Dennenlust, maar tevens de enorme speelschulden die haar vader heeft gemaakt.
Hoe de vier jonge vrouwen het hoofd boven water weten te houden en welke rol de nieuwe, jonge huisarts in hun leven gaat spelen, is het thema van deze roman.

De rechter - Steve Martini
Rechter Armando Acosta wordt tijdens een omvangrijke undercoveroperatie van de zedenpolitie betrapt in de armen van een callgirl. Hij wordt meteen uit zijn functie gezet. Als vervolgens de jonge vrouw die diende als lokaas voor de rechter op beestachtige wijze wordt vermoord, is Acosta de voor de hand liggende hoofdverdachte.
In de steek gelaten door zijn vrienden vraagt Acosta aan Paul Madriani zijn carrière en zijn leven te redden. Paul voelt er aanvankelijk weinig voor: hij en de rechter zijn al vele jaren lang gezworen vijanden. Lenore Goya, een mooie en ambitieuze advocate, neemt de zaak op zich en weet Paul uiteindelijk toch over te halen haar bij te staan.

Laatste vrijheid - Gareth Patterson
In juli 1988 werden drie verweesde leeuwenwelpen opgenomen door de enige man in Afrika die ze een toekomst in vrijheid kon bieden - de oude George Adamson. Maar de welpen werden voor een tweede maal wees toen Adamson tragisch werd vermoord. Hun toekomst zag er somber uit, totdat leeuwenenthousiast Gareth Patterson de welpjes naar de wildernis van de Tuli in Botswana bracht. Zijn missie: Adamsons laatste leeuwen leren voor zichzelf te zorgen. Dit is Pattersons roerende verslag van de twee jaren die hij doorbracht in de wildernis, vastbesloten om 'zijn' leeuwen een kans te geven op vrijheid.
Verder lezen

Leesluis uit Nuis

zakelijk

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meade, Glenn / Cookson, Catherine / Martini, Steve / Patterson, Gareth - Het Beste boek 185 van The Reader's Digest

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leesluis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Leesluis
    Kamer van Koophandel nummer: 74918257
    NL860073166B01
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.