Shan Preddy - Marketing en acquisitie voor ontwerpers Hoe het

Schrijver:
Titel: Marketing en acquisitie voor ontwerpers Hoe het kan / hoe het wordt gedaan / hoe de klant het graag wil
ISBN: 9789063691059
Taal: Nederlands
Uitgever: Bis Publishers 1e druk 2006 9789063691059
Bijzonderheden: softcover 150pp. in goede staat
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
In de door deadlines geregeerde ontwerppraktijk besteed je als ontwerper vaak het meeste van je tijd, energie en middelen, aan de behoeften van je klanten in plaats van te denken wat je eigen behoeften precies zijn. En met de bijna moordende concurrentie vandaag de dag, overleeft geen enkel ontwerpbureau erg lang (laat staan dat je aan uitbreiding kan gaan denken) zonder een effectief marketingplan. De tijden zijn voorbij dat je gewoonweg een goed product kan leveren en er maar het beste van hoopt. nPotenti?le klanten willen graag precies weten wat je als ontwerper voor ze kan betekenen en wat je onderscheidt van de andere aanbieders. Ook bestaande klanten moeten constant overtuigd blijven waarom ze hun opdrachten bij jou zouden moeten blijven onderbrengen. Kortom, je zult als ontwerper de designbuyers er keer op keer van moeten overtuigen dat je onbetwist het juiste ontwerpbureau bent voor hen.nnDit uit het Engels vertaalde en geactualiseerde populaire boek van Shan Preddy helpt je je marketingtechnieken te verbeteren, ongeacht de grootte van je ontwerpbureau of de ontwerpdicipline(s) waarin je werkzaam bent. Het boek staat boordevol toegankelijke, praktische adviezen en informatie en is hiermee een onmisbaar hulpmiddel voor elk ontwerpbureau.nnShan Preddy is een zeer gerespecteerde management-, marketing- en trainingsconsultant uit Engeland, die zich gespecialiseerd heeft in de zakelijke kant van de Europese design sector. Ze heeft klanten in alle belangrijke ontwerpdisciplines, van klein tot groot, van de gevestigde bureaus tot de nieuwkomers en van de onafhankelijke ontwerpers tot aan de multinationals. Ze is lid van de Design Business Association, Institute of Management Consultancy, Institute of Directors, Pan-European Brand Design Association, Marketing Society en de RSA.nnDe pers over de eerste editie:nn'Shan Preddy's style is warm and informative. What she suggests is good sense and good marketing practice tailored very specifically for the particular market in design consultancy.' Hard Copynn '. intelligently constructed and written in a very focused, accessible style and raises some pertinent questions about the fundamental practice of the business of design.' Analysis
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shan Preddy - Marketing en acquisitie voor ontwerpers  Hoe het kan / hoe het wordt gedaan / hoe de klant het graag wil

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Hasselman
    Kamer van Koophandel nummer: 51639181
    NL139540805B02
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.