Nadine Carter - Dansen met je schaduw

Schrijver:
Titel: Dansen met je schaduw
ISBN: 9789464370638
Uitgever:
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 21,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In ‘Dansen met je schaduw’ lees je 45 indringende gedichten over (zelf)liefde, vertrouwen, verlangen, je eigen weg gaan, jezelf zijn en geluk. De gedichten raken je hoe dan ook en laten je stilstaan bij jezelf en jouw pad. Ieder hoofdstuk is omlijst met een persoonlijk verhaal van de auteur. Zij neemt je vanuit haar jarenlange ervaring als therapeut aan de hand mee in jouw eigen proces.

Nadine Carter laat je in dit boek dansen met je schaduw, zodat je ziet dat je sterker bent dan je pijn. “Mijn boek gaat over het leven. Over wat je meemaakt, waar je tegenaan kunt lopen. Over wat je voelt, denkt, niet wilt voelen en niet wil zien, maar juist zo de bedoeling is. Dansen met je schaduw is het één worden met jezelf, durven bewegen met de donkere kant in jezelf om samen te vloeien tot één beweging waarin jij de leiding hebt. De gedichten geven je inzichten op jouw pad, zodat jij uiteindelijk weer thuiskomt in jezelf. En schaamteloos en volledig jezelf kunt zijn. Omdat je het waard bent.”

Uit ‘Dansen met je schaduw’:
Gedichten speciaal voor jou, die je raken, bewegen, je laten voelen, dansen, vliegen.
Gedichten die binnenkomen en vastpakken wat niet losgelaten mag worden.
Woorden die licht schijnen op dat wat een beetje licht nodig heeft,
woorden die liefde geven aan dat wat liefde nodig heeft.
Net als jij.
Dans maar, speel maar, het is niet zo eng als je denkt.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.