Foerageren of fabrieksworst van authenticiteit tot zintuigelijkheid: v

Schrijver:
Titel: Foerageren of fabrieksworst van authenticiteit tot zintuigelijkheid: verleden, heden en toekomst van ons voedsel
ISBN: 9789461645586
Taal: Nederlands
Uitgever: Gennep B.V., Uitgeverij Van
Bijzonderheden: Goed, Paperback, 144p
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Flevo Campus onderzoekt in deze bundel het verleden, het heden en de toekomst van het \neetgedrag van de stedeling. In negen essays behandelen vooraanstaande journalisten, wetenschappers, \ndenkers en kunstenaars uiteenlopende onderwerpen. Denk daarbij aan de invloed van restaurant Noma \nop de huidige eetcultuur, een kleine geschiedenis van de rookworst, de betekenis van het mensen­ \nrecht op goed voedsel, de noodzaak om met al onze zintuigen te eten, de ontwikkeling van \nvolkstuintjes en de vraag waarom doperw­ten en wortels zo nodig samen in een pot moeten. En nog \nveel meer.\n\nFlevo Campus-jaarboek 2021-2022\nFlevo Campus bundelt elk jaar de beste essays over het (stedelijk) voedselsysteem van de toekomst.\n\nMet dit jaar bijdragen van:\nYves Segers, Hiske Versprille, Ellen Mangnus, Floris Visser, Hannah de Korte, Amber Striekwold, Jos \nSpijkerman, Bee Wilson, Brigit Toebes, Esther Veen en Lenno Munnikes\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\nC'----.._
Verder lezen

De Slegte uit Almere

zakelijk

Logo De Slegte

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Foerageren of fabrieksworst van authenticiteit tot zintuigelijkheid: verleden, heden en toekomst van ons voedsel  - Foerageren of fabrieksworst van authenticiteit tot zintuigelijkheid: verleden, heden en toekomst van ons voedsel  - Foerageren of fabrieksworst van authenticiteit tot zintuigelijkheid: verleden, heden en toekomst van ons voedsel  - Foerageren of fabrieksworst van authenticiteit tot zintuigelijkheid: verleden, heden en toekomst van ons voedsel