Christian Morel en Franck Schmitt - Morel, Christian-Bloemschik

Schrijver:
Titel: Morel, Christian-Bloemschikken
ISBN: 9789044703184
Uitgever:
Bijzonderheden: Creatief en kleurrijk bloemschikken, de mooiste composities stap voor stap uitgelegd door Christian Morel en Franck Schmitt. Morel en Schmitt combineren design en bloemsierkunst en maken meesterlijke boeketten, wonderlijk in beeld gebracht door pr...
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Creatief en kleurrijk bloemschikken, de mooiste composities stap voor stap uitgelegd door Christian Morel en Franck Schmitt.
Morel en Schmitt combineren design en bloemsierkunst en maken meesterlijke boeketten, wonderlijk in beeld gebracht door prachtige foto's. Rozen, amaranten, aronskelken, pioenen, nieskruid, asperges... Laat u inspireren door de ideeën, de combinaties van natuurlijke materialen en kleurharmonie en creëer in uw boeketten en bloemstukken een nieuwe natuur, elegant en steeds verrassend. Bedenk stap voor stap ongewone combinaties van bloemen en bessen, takken en tuinkruiden, fruit en groenten, stenen en schelpen. Aarzel niet om er een eigen tintje aan te geven en ze aan te passen aan het seizoen. Kortom, laat uw creativiteit bloeien bij elke gelegenheid!
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Christian Morel en Franck Schmitt - Morel, Christian-Bloemschikken