Johannes Bunyan - Bunyan, John-Den Heiligen Oorlog

Schrijver:
Titel: Bunyan, John-Den Heiligen Oorlog
Uitgever:
Bijzonderheden: Den Heiligen Oorlog , door Johannes Bunyan, Leeraar Betford in Engeland, Autheur van eens Christens Reize naar de Eeuwigheid.  Uit 't Engelsch vertaald.  Nieuwe onveranderde uitgave (1853), oude druk.  De Heilige Oorlog is een allegorische voor...
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Den Heiligen Oorlog , door Johannes Bunyan, Leeraar Betford in Engeland, Autheur van eens Christens Reize naar de Eeuwigheid. 
Uit 't Engelsch vertaald. 
Nieuwe onveranderde uitgave (1853), oude druk. 
De Heilige Oorlog is een allegorische voorstelling van de strijd die wordt gevoerd door koning El Schaddai (God) tegen Diabolus (de duivel). Toneel van de strijd is de stad Mensenziel. Mensenziel wordt door Diabolus aangevallen door middel van list, intrige en geweld. De strijd is lang en verwoed, maar door tussenkomst van prins Immanuel is de overwinning verzekerd, ondanks de zwakheden en tekortkomingen van de inwoners van de stad Mensenziel.
De Heilige Oorlog behoort volgens velen tot de beste van Bunyans werken.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Johannes Bunyan - Bunyan, John-Den Heiligen Oorlog