AJ Marijs en W. Hulleman - Macro-economische ontwikkelingen en

Schrijver:
Titel: Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters-Noordhoff
Bijzonderheden: 2001 ~ Paperback ~ Nederlands ~ Goed gelezen
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Een manager is vergelijkbaar met een piloot die in turbulent weer een vliegtuig op koers moet zien te houden. Daarvoor kan zij of hij allerlei instrumenten op het dashboard gebruiken. Een ondernemer heeft ook een dashboard nodig om een bedrijf door economisch zwaar weer te kunnen loodsen. Kennis van de economische omstandigheden en hun invloed op resultaten van een onderneming, is voor een manager van vitaal belang. Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving gaat over de macro-economische omgeving van bedrijven en de invloed ervan op het bedrijfsresultaat. Het boek behandelt de onderwerpen als bedrijfsomgeving, inkomensvorming en –besteding, conjunctuur, structuur van de economie, overheidsbeleid en de invloed van macro-economische ontwikkelingen op het bedrijfsbeleid.

Inclusief het opgaven-boek.

Verder lezen

Stichting Nofam

zakelijk

Stichting Nofam uit Vriezenveen

Logo Stichting Nofam

Help een kind met de aanschaf van een boek in de Nofam boekenshop.
Met de aanschaf van onze boek(en) help jij kansarme kinderen. We hopen dat je de boeken zo gaaf vindt dat het je een donatie waard is.
Verzendkosten
Wij verzenden de bestellingen via DHL.
Bij een bestelling met meerdere boeken kan je aangeven of je dit bij een DHL servicepunt wenst te ontvangen (€4,50) of thuis (€5,75) .
Stichting Nofam - Een hoopvolle toekomst voor alle kinderen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

AJ Marijs en W. Hulleman - Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving AJ Marijs en W. Hulleman - Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving AJ Marijs en W. Hulleman - Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving