Anrdriesse Gauke - Stilzwijgen

Schrijver:
Titel: Stilzwijgen
ISBN: 9789045005829
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: paperback, zgan
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De jonge Nadine Husak is uit Slowakije naar Nederland gekomen op zoek naar een betere toekomst. Als ze kort na aankomst spoorloos verdwijnt, wordt de Amsterdamse privédetective Jager Havix door een vriendin overgehaald haar op te sporen. Al snel blijkt ze slachtoffer te zijn geworden van mensenhandel. Havix ontdekt dat achter de façade van de gelegaliseerde prostitutiebranche een keiharde wereld schuilgaat van gedwongen prostitutie en uitbuiting. Als Havix haar vindt op de Amsterdamse Wallen, botst hij op een bende die haar belangen met nietsontziend geweld beschermt en verdwijnt Nadine Husak opnieuw. De vondst van het lichaam van een oude zwerver brengt verrassend genoeg een onbekend schilderij van Edgar Fernhout aan het licht. Als Havix wordt ingeschakeld om de herkomst van het kostbare schilderij te achterhalen, leiden de sporen terug naar de Tweede Wereldoorlog en de jonge Marten Toonder. Hij ontdekt dat diens tekenstudio als dekmantel fungeerde voor een illegale drukkerij en onderduikers onderdak bood. Meer dan een halve eeuw later wordt Havix alsnog geconfronteerd met de gevolgen van Toonders verzetsactiviteiten. Deze twee ogenschijnlijk onoplosbare zaken sleuren Havix mee in levensgevaarlijke gebeurtenissen en al snel is niets meer zoals het lijkt.
Verder lezen

Wi(e)lskracht Books uit Mierlo

particulier

Logo Wi(e)lskracht Books

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anrdriesse Gauke - Stilzwijgen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wi(e)lskracht Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wi(e)lskracht Books
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wi(e)lskracht Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wi(e)lskracht Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wi(e)lskracht Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.