Sundar Singh - Woorden van de Sadhu

Schrijver:
Titel: Woorden van de Sadhu
ISBN: 9789033818011
Taal: Nederlands
Uitgever: Ark Boeken
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 2002 / 172 pagina's / Nederlands / 9789033818011
Prijs: € 10,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sadhu Sundar Singh (1889-1929) is in onze tijd niet bij veel mensen bekend. Tijdens zijn leven genoot hij echter een status als die van Mahatma Gandhi, Martin Luther King en Nelson Mandela. Als eenvoudige pelgrim maakte hij lange voetreizen door India en Tibet. Later voerde zijn weg over de hele wereld en sprak hij tot grote menigten en veel prominenten van zijn dagen. Dankzij zijn vriendelijke uitstraling werd Sundar Singh overal hartelijk ontvangen. De boodschap die hij in dialogen en parabels verkondigde, riep echter ook minder vriendelijke reacties op...

Zoals Sundar Singh altijd op verschillende plaatsen
opdook, zo verschijnt hij in dit boek. 'Scènes', het eerste deel, bevat indrukken van sleutelmomenten uit zijn leven. 'Gesprekken', het tweede deel, bestaat uit dialogen die uit het werk van Sundar Singh zijn genomen. Beide delen zijn doorspekt met parabels die de diverse thema's onderstrepen. Hoewel dit een ongebruikelijke structuur is voor een boek, levert het een collage op die ons de sadhu laat ontmoeten zoals zijn tijdgenoten hem hebben ontmoet: niet als systematisch denker, maar als een persoonlijk leraar.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sundar Singh - Woorden van de Sadhu