Lemmers, Lex, Greeff, Jeroen de - Gezondheidsbevordering en lee

Schrijver:
Titel: Gezondheidsbevordering en leefstijl
ISBN: 9789024421534
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom
Bijzonderheden: 2018, 312pp, paperback
Prijs: € 29,00
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting

We leven in Nederland steeds langer en over het algemeen gezonder. Maar ook welvaartsziekten als gevolg van een ongezonde leefstijl, zoals obesitas en diabetes type 2, nemen toe. Daarnaast is het verschil in levensverwachting tussen lager en hoger opgeleiden groot. Om gezondheidsverschillen en welvaartsziekten terug te dringen en een gezonde leefstijl aan te leren is meer nodig dan alleen goede zorg. Het bevorderen van gezondheid en een gezonde leefstijl op school en op het werk, in de wijk en in de zorg biedt grote kansen voor gezondheidswinst. Professionals in zorg, welzijn en preventie spelen een centrale rol in het bevorderen van gezond gedrag en het stimuleren van positieve gezondheid. Gezondheidsbevordering en leefstijl helpt de toekomstig professional inzicht te verkrijgen in de wereld van gezondheidsbevordering. Verschillende vraagstukken worden helder geanalyseerd en beantwoord aan de hand van de leefstijlthema's Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding, Ontspanning en Drugs (BRAVO +D). Vanuit deze leefstijlthema's leren studenten verbinding te leggen tussen theorie en praktijk, met behulp van casuïstiek en opdrachten. Gezondheidsbevordering en leefstijl is bedoeld voor hbo-studenten die zich voorbereiden op een toekomst als professional in zorg, welzijn en preventie, waaronder primair verpleegkundigen, diëtisten en leefstijlcoaches. Dr. Lex Lemmers (1961) is sociaalpsycholoog en heeft jarenlange ervaring als gezondheidsbevorderaar bij diverse landelijke gezondheidsorganisaties. Jeroen de Greeff MSc (1989) is sociaalwetenschapper en werkzaam als implementatiedeskundige op het gebied van alcohol-, drugs- en tabakspreventie. In hun dagelijkse werk bij het Trimbos-instituut slaan de auteurs een brug tussen wetenschap en praktijk. Aan dit boek werkte een groot aantal deskundigen mee van diverse gezondheidsorganisaties en leefstijlinstituten.
Verder lezen

Granola uit Amsterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lemmers, Lex, Greeff, Jeroen de - Gezondheidsbevordering en leefstijl

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Granola

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Granola
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Granola een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Granola vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Granola kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.