Dick de Bie - Wat Gaan We Doen?

Schrijver:
Titel: Wat Gaan We Doen?
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Bijzonderheden: 2001 ~ Gebonden/hardcover ~ Nederlands ~ In nette gelezen staat
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

De gangbare onderwijspraktijk bevalt niet. Vuur en enthousiasme ontbreken bij het leren. Elan ontbreekt bij het onderwijzen. Deze kritische uitspraken zijn voor Dick de Bie en Jos de Kleijn het startpunt voor hun boek Wat gaan we doen? Het construeren en beoordelen van opdrachten. Zij laten op een inspirerende manier zien hoe je als docententeam een onderwijsprogramma kan inrichten met behulp van opdrachten.De auteurs zetten eerst duidelijk uiteen wat er achter een opdracht steekt en wat de grote betekenis is van dynamiek in een leerproces. Daarna komt de constructie van opdrachten in diverse leerprocessen aan bod. Voor de beoordeling van opdrachten doen de auteurs een aantal verrassende suggesties. Het boek sluit af met een hoofdstuk over het werken met opdrachten voor docenten.Wat gaan we doen? is een praktijkboek, geschreven vóór en vanuit de onderwijspraktijk. Het biedt docenten en leidinggevenden inspiratie en ondersteuning om studenten echt te laten leren. Leren is dóen, doen met verstand. Bestemd voor... docenten en leidinggevenden; studenten aan lerarenopleidingen.

Verder lezen

Stichting Nofam

zakelijk

Stichting Nofam uit Vriezenveen

Logo Stichting Nofam

Help een kind met de aanschaf van een boek in de Nofam boekenshop.
Met de aanschaf van onze boek(en) help jij kansarme kinderen. We hopen dat je de boeken zo gaaf vindt dat het je een donatie waard is.
Verzendkosten
Wij verzenden de bestellingen via DHL.
Bij een bestelling met meerdere boeken kan je aangeven of je dit bij een DHL servicepunt wenst te ontvangen (€4,50) of thuis (€5,75) .
Stichting Nofam - Een hoopvolle toekomst voor alle kinderen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dick de Bie - Wat Gaan We Doen? Dick de Bie - Wat Gaan We Doen? Dick de Bie - Wat Gaan We Doen?