Gaastra-Levin, G., Gaastra-Levin, R. - Jij bent God / zeggen Ma

Schrijver:
Titel: Jij bent God / zeggen Maria Magdalena, Jezus en Maria
ISBN: 9789080747845
Taal: Nederlands
Uitgever: Follow Your Heart Publishing
Bijzonderheden: 2009, 246pp, paperback, In nette staat, geen bijzonderheden
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
In Jij bent God’ bieden Maria Magdalena, Jezus en Maria hun hedendaagse leringen aan de mensheid aan. Zij leggen via hun doorgevingen aan Gabriela en Reint uit dat ook de mens God is. De mens maakt deel uit van het alom Goddelijke. Alles, ook op Aarde, is in wezen Goddelijk. De tijd is gekomen dat de mens God niet meer buiten zichzelf hoeft te plaatsen, maar in zichzelf herkent. Dat vertaalt zich ook in de relatie met jezelf, met je medemens en met de wereld en wel in het bijzonder in de manier waarop we met onszelf en met elkaar communiceren.

De nieuwe leringen dragen bij aan de collectieve en persoonlijke ontwikkeling van de mens. De verrassende inzichten kunnen de mensen helpen hun eigen spirituele autoriteit te ontdekken en voor de Goddelijkheid van de mens op Aarde te gaan staan.
Dit cruciale keerpunt in het denken van de mens over zichzelf zet de mens in zijn of haar werkelijke kracht, maakt dat de harten van de mensen worden geopend en dat eenheidsbewustzijn op Aarde mag worden ervaren.

Maria Magdalena, Jezus en Maria voorzien een nieuwe wereldorde voor de mensheid waarin onvoorwaardelijke liefde en eenheidsbewustzijn op een natuurlijke en hedendaagse manier kan worden ervaren. De meesters benadrukken in het kader hiervan de bijzondere taak van de mensheid in het scheppings- en evolutieproces van de Aarde en het Universum.
Verder lezen

Boekenkruispunt uit Almelo

particulier

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gaastra-Levin, G., Gaastra-Levin, R. - Jij bent God / zeggen Maria Magdalena, Jezus en Maria Gaastra-Levin, G., Gaastra-Levin, R. - Jij bent God / zeggen Maria Magdalena, Jezus en Maria

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenkruispunt

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenkruispunt
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenkruispunt een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenkruispunt vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenkruispunt kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.