Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Peter Hobbs - Hobbs, Peter-De eindigheid der dagen

Schrijver:
Titel: Hobbs, Peter-De eindigheid der dagen
ISBN: 9789023992196
Uitgever:
Bijzonderheden: In De eindigheid der dagen van Peter Hobbs trekt een jonge Engelse smid rond 1870 als methodistisch lekenprediker langs afgelegen dorpjes in Cornwall als zijn geloofsovertuiging aan het wankelen raakt. Deze roman beschrijft vier seizoenen uit het ...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In De eindigheid der dagen van Peter Hobbs trekt een jonge Engelse smid rond 1870 als methodistisch lekenprediker langs afgelegen dorpjes in Cornwall als zijn geloofsovertuiging aan het wankelen raakt.
Deze roman beschrijft vier seizoenen uit het leven van Charles Wenmoth, een jonge smid en lekenpredikant in het meest afgelegen, ruigste deel van Zuidwest-Engeland in 1870. Predikers als Charles wijden de werkdagen aan hun gewone werk en de zondag aan het lopen van lange afstanden door de regio om te prediken en huisbezoeken af te leggen.
Charles zet zich voor meer dan honderd procent in voor zijn geloof. Zijn enige afleiding vormen de bezoeken aan een blind meisje, Harriet French, op wie hij heimelijk verliefd is.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peter Hobbs - Hobbs, Peter-De eindigheid der dagen