Jeanine Stouten-Goud (tekst), Theresia van Bale-Oudshoorn (puzzels) en

Schrijver:
Titel: Stouten-Goud, Jeanine-Onderzoekt de Nederlandse Geloofsbelijdenis (nieuw)
ISBN: 9789461152121
Uitgever:
Bijzonderheden: Onderzoekt de Nederlandse Geloofsbelijdenis is een Kijk-, lees- en puzzelboek bij de Nederlandse Geloofsbelijdenis, door Jeanine Stouten-Goud (tekst), Theresia van Bale-Oudshoorn (puzzels) en ds. A. Moerkerken (voorwoord). Achterin ons psalmboekje...
Prijs: € 23,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Onderzoekt de Nederlandse Geloofsbelijdenis is een Kijk-, lees- en puzzelboek bij de Nederlandse Geloofsbelijdenis, door Jeanine Stouten-Goud (tekst), Theresia van Bale-Oudshoorn (puzzels) en ds. A. Moerkerken (voorwoord).
Achterin ons psalmboekje staat ook de Nederlandse Geloofsbelijdenis, geschreven door Guido de Brès. Dit geschrift dateert uit de tijd van de vervolging. De Dordtse Synode besloot dat de kerk die als gezaghebbend leerstuk moet beschouwen.
Het is goed dat deze geloofsbelijdenis door de auteur toegankelijk is gemaakt voor de jeugd. Men kan bij elk artikel een prachtige plaat bekijken, een toelichting lezen, vragen beantwoorden en puzzels maken. De vragen kunnen zelfstandig door de kinderen aan de hand van de tekst worden beantwoord.
Om te voorkomen dat er dwalingen ontstaan, is het belangrijk dat de geloofsleer ingeprent wordt.
Dit boek telt 37 hoofdstukken, evenveel als er artikelen zijn in de Nederlandse Geloofsbelijdenis. Achterin zijn de antwoorden van de vragen en de oplossingen van de puzzels opgenomen. Kortom: dit lees- en puzzelboek is een waardevolle aanwinst voor alle christelijke scholen en gezinnen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jeanine Stouten-Goud (tekst), Theresia van Bale-Oudshoorn (puzzels) en ds. A. Moerkerken (voorwoord) - Stouten-Goud, Jeanine-Onderzoekt de Nederlandse Geloofsbelijdenis (nieuw)