Guy, Buddy - When I Left Home / My Story

Schrijver:
Titel: When I Left Home / My Story
ISBN: 9780306819575
Taal: Engels
Uitgever: Perseus Books Group
Bijzonderheden: 2012, 280pp, Gebonden
Prijs: € 29,99
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
nieuw ,korte inhoud:
Volgens Eric Clapton, John Mayer en wijlen Stevie Ray Vaughn is Buddy Guy de grootste bluesgitarist aller tijden. Een enorme invloed op deze muzikanten, evenals Jimi Hendrix, Jimmy Page en Jeff Beck, hij is de levende belichaming van Chicago blues.

Het epische verhaal van Guy staat op de absolute nexus van moderne blues. Hij kwam in de jaren vijftig vanuit het landelijke Louisiana naar Chicago - het moment waarop de stedelijke blues onze cultuur opdreef. Hij was een vaste sessiespeler bij Chess Records. Willie Dixon was zijn mentor. Hij was een sideman in de bands van Muddy Waters en Howlin' Wolf. Hij en Junior Wells vormden een eigen band. In de jaren zestig werd hij een opnamester op zich.

When I Left Home vertelt Guy's schelmenverhaal met zijn eigen unieke stem, die van een verhalenverteller die zich alles herinnert, inclusief bluesmeesters in hun bloei en de exploderende, evoluerende muziekcultuur die overal om hem heen plaatsvond.

Over de auteur:
Buddy Guy werd in 1936 geboren in Lettsworth, Louisiana. Hij wordt beschouwd als een van de beste hedendaagse bluesgitaristen. Hij woont in Chicago. David Ritz is de co-auteur van vele bestverkochte autobiografieën van muzikanten, waaronder Ray Charles, Etta James, Scott Weiland, Grandmaster Flash en meer. Hij is de auteur van Divided Soul , de definitieve biografie van Marvin Gaye, en woont in Los Angeles.

"Over deze titel" kan bij een andere editie van deze titel horen.
Verder lezen

Galvani uit Utrecht

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Guy, Buddy - When I Left Home / My Story

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Galvani

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Galvani
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Galvani een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Galvani vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Galvani kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.