James Patterson - Hinderlaag

Schrijver:
Titel: Hinderlaag
ISBN: 9789403179407
Uitgever: Cargo
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 21,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Slechts enkele uren nadat Alex Cross en zijn partner getuige zijn geweest van de dood vaneen moordenaar die ze zelf hadden opgepakt, wordt Cross opgeroepen bij de plaats delictvan een copycatmoordenaar. Op het lichaam is een briefje bevestigd: ‘Je hebt het weervreselijk verprutst, dr. Cross. M.’
De geheimzinnige ‘M’ lokt Cross weg uit Washington naar plekken waar eerder moordenzijn gepleegd; cold cases waarvan de gelijkenissen langzaamaan zichtbaar worden, en diebovendien refereren aan geheimen uit de familie van Alex Cross zelf.
Het wordt duidelijk dat ‘M’ maar op één ding uit is. En als de moordenaar dat zou lukken,zou Cross’ leven niets meer waard zijn.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

James Patterson - Hinderlaag