Allen Carr - Stoppen met alcohol

Schrijver:
Titel: Stoppen met alcohol
ISBN: 9789022585801
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: Ramsj - paperback
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Een nieuwe methode om van een oud probleem af te komen, van de auteur die miljoenen mensen van het roken afhielp.

Velen van ons drinken wel eens een glaasje alcohol, of meer. Het is een gewoonte, sociaal geaccepteerd en ook vaak ingebakken. Als de klok vijf uur slaat drinken we vaak een ‘borreltje’ en een uitgebreid diner zonder glas wijn of bier is al snel incompleet. We vergeten graag dat deze gewoonte uit de hand kan lopen. Alcohol drinken kan al snel tot verslaving leiden.

Voor wie dit geldt, ontwikkelde Allen Carr een Stoppen met alcohol-methode, een eenvoudige en doeltreffende methode die het alcoholgebruik aan banden legt.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Allen Carr - Stoppen met alcohol