Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Hazeu, Wim - M.C. Escher : Een biografie

Schrijver:
Titel: M.C. Escher : Een biografie
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhof
Bijzonderheden: 1998. hardback met stofomslag. 1e druk. 559 pp. In redelijke staat.
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)
Meer info:
In redelijke staat. Aantekeningen in potlood, naam en stempel op het schutblad. Stofomslag heeft gebruikerssporen. De kaft laat wat los aan één kant.

Het klinkt nu wellicht onbegrijpelijk, maar tot aan het begin van de jaren zestig was de kunstenaar M.C. Escher (1898-1972) bijna uitsluitend bekend bij mathematici, kristallografen en andere wetenschappers. Nu, honderd jaar na zijn geboorte in 1898, behoort hij tot de beroemdste kunstenaars ter wereld, even gerenommeerd bij filosofen als in de jeugdscene. Voor het schrijven van de eerste grote biografie van Escher kon Wim Hazeu beschikken over honderden veelal ongepubliceerde brieven van de kunstenaar, alsmede diens dagboeken en agenda's. Hij beschrijft het levensverhaal van een man die tegen de wil van zijn ouders graficus werd in plaats van architect, en die in het begin van de jaren twintig Nederland verliet en er pas in de jaren veertig terugkeerde. Eschers Italiaanse periode, gevolgd door een Spaanse, een Zwitserse en een Belgische, vormde de voedingsbodem voor zijn werk. De voorkeuren van Escher lopen als rode draden door de biografie: onder andere Leonardo da Vinci.
Verder lezen

Taalvakman uit Bodegraven

particulier

Logo Taalvakman

Gefeliciteerd. U heeft het beste boekwinkeltje gevonden voor bijzondere boeken, zoals gesigneerde exemplaren en boeken in eerste druk. Alles voor een schappelijke prijs met uitstekende service.
Veilig en direct betalen via iDeal is nu ook mogelijk.
Verzending binnen Nederland via DHL Parcel. Vaste prijs voor een brievenbuspakje € 4,50 en pakket naar uw huisadres in Nederland voor slechts € 6,25. Optioneel is verzending naar een DHL Servicepunt voor € 5,50 ook mogelijk op aanvraag. Vermeld dit gaarne bij uw bestelling. Verzending naar een Mondial Relay servicepunt in België vanaf € 6,25. Afhalen mogelijk in Bodegraven of Leiden. Bij bestelling van meerdere boeken tegelijk is korting mogelijk.
Controleer de spam map van uw e-mailbox, want regelmatig verdaagt daar een bericht van boekwinkeltjes of van DHL Parcel.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hazeu, Wim - M.C. Escher : Een biografie Hazeu, Wim - M.C. Escher : Een biografie Hazeu, Wim - M.C. Escher : Een biografie