Katja Swager - Vertrouwen als munitie

Schrijver:
Titel: Vertrouwen als munitie
ISBN: 9789081941112
Taal: Nederlands
Uitgever: 7 Heathors Publishing
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Hardcover / 2016 / 1ste druk / 400 pagina's / Nederlands / 9789081941112
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 27,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dood gaan van verdriet door seksuele frustratie? Of kies je op een dag voor het pad van ware liefde voor jezelf?
Katja Swager keerde in 2008 terug uit de dood, na terminale kanker. Ze beschreef dit wonder, waarover de medici nog steeds raadselen, in haar opmerkelijke boek 'Leren leven als een elastiekje'. Nu is ze terug met 'Vertrouwen als munitie', onbetwist een even spraakmakende als onthullende opvolger.
Het boek neemt je mee naar ware liefde op het allerhoogste niveau. In de sterren... Het is een rollercoaster die jou als lezer veel 'munitie vertrouwen' zal geven. Kom er net als Katja achter dat seksuele energie de grootste kracht is in het universum. Werp alle frustratie van je af, stel je kwetsbaar op, houd van jezelf en word vrij op aarde. Het is Katja gelukt. Hierdoor verloor ze in vier en een halve maand tijd 55 kilo overgewicht en heeft ze zich ontpopt als een godin.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Katja Swager - Vertrouwen als munitie