Masson, Loys - De schildpadden

Schrijver:
Titel: De schildpadden
ISBN: 9789071127519
Taal: Nederlands
Uitgever: Coppens & Frenks,
Bijzonderheden: 1996, gebonden, stofomslag, 234 blz. goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan boord van de brik De Roos van Mabé vaart een ongewone lading over de Indische Oceaan: een aantal reuzenschildpadden, op het dek bijeengezet in een omheinde ruimte. Ze moeten de aandacht afleiden van de man die heimelijk tegelijk met de dieren aan boord is gehesen. Hij is ontvoerd omdat de kapitein van de brik hem gegevens wil ontfutselen over de verborgen buit van een in hun jonge jaren gepleegde roof.
De bemanningsleden zijn aanvankelijk uitgelaten, want ze zullen mogen delen in de buit. Maar de angst slaat toe als ook de dood op het schip blijkt rond te dwalen: toen ze met de schildpadden van de Seychellen vertrokken heerste daar een pokkenepidemie. De eerste bij wie de symptomen worden gesignaleerd wordt nog voor hij goed en wel dood is in zee gegooid. Maar dit offer brengt niet de gewenste verlossing. In plaats daarvan groeit de paniek en ontaardt de zeereis in een spooktocht. Er broeit muiterij. Ook de gevangene sterft aan pokken, zonder zijn kostbare informatie te hebben prijsgegeven. De felle zon doet de grens tussen werkelijkheid en hallucinatie steeds verder vervagen...
In dit relaas van een bizarre en wanhopige zeereis klinkt een klacht door om de wanhoop van het menselijk bestaan, uitgedrukt in felle, schrijnende taal.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

zakelijk

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

GEEN REACTIE ONTVANGEN: CONTROLEER UW SPAMBOX.
Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.50 euro (binnen Nederland )
Naar België en Duitsland zullen de verzendkosten meestal respectievelijk 7.95 en 8,95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor brievenbuspost. Bij pakketpost wordt soms voor DHL gekozen.
Is het verzendadres niet in Nederland, België of Duitsland dan is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Masson, Loys - De schildpadden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  J.M. van der Meer
  Kamer van Koophandel nummer: 28087705
  NL002055499B34
 • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.