van Maasdam, Groeneveld, Reurings, Vogelpoel, Stevens, Wiekamp, Koppe,

Schrijver:
Titel: zonder titel / 10 prenten gemaakt in het seizoen '91/ '92
Taal: Nederlands
Uitgever: eigen beheer
Bijzonderheden: 1992, halflinnen hardcover, groot formaat, oblong. Zeer beperkte oplage van 10 stuks, dit is 10/10
Prijs: € 150,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zeer bijzondere uitgave met 10 originele kunstwerken. Van de 10 zijn er 2 afgebeeld (de rest eventueel op aanvraag) Geheel in bijzonder goede staat, voorplat iets verkleurd, verder eigenlijk nieuwstaat.
Binnenwerk idem, alleen is de eerste pagina een lichte vlek die echter niet op het kunstwerk doorloopt.
Ook binnenwerk nauwelijks andere gebruikerssporen.
ZEER zeldzaam

Bijgeleverd VISGEZICHTEN, Maroeska Metz, m.m.v. Mechanicus, Kanstadt, Lucebert, Meijer, Savelberg e.a., softcover, ringband, oblong. De Kreeft - Amsterdam, 1987. ISBN 9072320018
Zeer goede staat, nauwelijks gebruikerssporen
Verder lezen

het kapetoriaal

particulier

het kapetoriaal uit Kudelstaart

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

van Maasdam, Groeneveld, Reurings, Vogelpoel, Stevens, Wiekamp, Koppe, Vendel, de Koning en Waltjen - zonder titel / 10 prenten gemaakt in het seizoen '91/ '92 van Maasdam, Groeneveld, Reurings, Vogelpoel, Stevens, Wiekamp, Koppe, Vendel, de Koning en Waltjen - zonder titel / 10 prenten gemaakt in het seizoen '91/ '92 van Maasdam, Groeneveld, Reurings, Vogelpoel, Stevens, Wiekamp, Koppe, Vendel, de Koning en Waltjen - zonder titel / 10 prenten gemaakt in het seizoen '91/ '92 van Maasdam, Groeneveld, Reurings, Vogelpoel, Stevens, Wiekamp, Koppe, Vendel, de Koning en Waltjen - zonder titel / 10 prenten gemaakt in het seizoen '91/ '92

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij het kapetoriaal

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met het kapetoriaal
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en het kapetoriaal een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van het kapetoriaal vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • het kapetoriaal kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.