Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

PETERSON, James (auteur van Bakken en Koken) - Vlees. Hét stand

Schrijver:
Titel: Vlees. Hét standaardwerk met recepten, technieken en ruim 550 stap-voor-stap foto's voor de bereiding van vlees, wild en gevogelte
ISBN: 9789045201443
Uitgever: Karakter Uitgevers, Karakter Uitgevers.
Bijzonderheden: 2012, 336pp, Geïllustreerd. Gebonden. Nieuw! ISBN: 9789045201443
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)

Kerssemakers uit Heerlen

zakelijk

Logo Kerssemakers

Verzendkosten tot 3 kg: DPD Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

PETERSON, James (auteur van Bakken en Koken) - Vlees. Hét standaardwerk met recepten, technieken en ruim 550 stap-voor-stap foto's voor de bereiding van vlees, wild en gevogelte