Zumbo, Adriano - Adriano Zumbo / adriano's Zumbo's fantastische

Schrijver:
Titel: Adriano Zumbo / adriano's Zumbo's fantastische keuken van ongekend zalige zoetheden
ISBN: 9789048305865
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: 2012, Gebonden
Prijs: € 26,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Hardcover uitgave in goede staat.

Volg Adriano Zumbo op een razendsnelle tocht door zijn wondere wereld van zoete lekkernijen. Leer hoe u zijn Willy Wonka-achtige creaties maakt, zoals tongstrelende macarons, perfect gebakken zoete broodjes en bijzondere gateaux en desserts.
Ga de uitdaging aan en maak die fantastische croque-en-bouche of probeer de smakelijke v8-taart, beide zijn beroemd geworden toen ze in MasterChef Australia te bewonderen waren. Dit inspirerende en onweerstaanbare boek leest als een reis door Willy Wonka's chocoladefabriek.
Adriano Zumbo is niet zomaar een banketbakker. Door zijn levendige fantasie en speelse manier van werken is hij een van de bekendste koks in Australië geworden.
Tijdens zijn opleiding en werkzaamheden in Australië en Frankrijk heeft hij alles geleerd over banket. Hij heeft gewerkt met grootheden als Neil Perry en de internationale zwaargewichten Ramon Morato en Pierre Hermé. De inwoners van Sydney leerden zijn betoverende macarons, zoete broodjes, taarten en chocoladelekkernijen kennen toen hij in 2007 zijn eerste zaak opende in Balmain. Na zijn optreden in MasterChef Australia werd hij een nationale ster. Hij heeft een eigen tv-serie gehad, is de eigenaar van drie winkels in Sydney en heeft plannen voor een winkel elders in Australië. Dit is zijn eerste boek.
Verder lezen

Professor Bolk uit Zaandam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zumbo, Adriano - Adriano Zumbo / adriano's Zumbo's fantastische keuken van ongekend zalige zoetheden Zumbo, Adriano - Adriano Zumbo / adriano's Zumbo's fantastische keuken van ongekend zalige zoetheden Zumbo, Adriano - Adriano Zumbo / adriano's Zumbo's fantastische keuken van ongekend zalige zoetheden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Professor Bolk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Professor Bolk
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Professor Bolk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Professor Bolk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Professor Bolk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.