Jens Schumacher - Donker spoor

Schrijver:
Titel: Donker spoor
ISBN: 9789403188812
Uitgever: Cargo
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Als specialist voor moeilijke zaken onderzoek je de herkomst van een aantal pakketten waarin delen van een lijk zijn verzonden. Het spoor leidt je naar een vervallen landhuis, maar daar wacht je een verrassing. Een oude bekende, een crimineel die jaren geleden door jou in de gevangenis belandde, heeft een duivels plan bedacht om wraak te nemen. Hij weet je te verdoven en je ontwaakt in een cel van een huis vol met dodelijke boobytraps. Weet je jezelf te bevrijden en uit dit horrorhuis te ontsnappen voordat het te laat is?
Het Escape Room-kaartspel is een heerlijke offline uitdaging. Scherp je geest, zet je brein aan het werk en los alle raadsels op!
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jens Schumacher - Donker spoor