div. auteurs/tekenaars - De Zwarte Reeks

Schrijver:
Titel: De Zwarte Reeks
Taal: Nederlands
Uitgever: Sombrero jaren 2004/2007
Bijzonderheden: 26 HARDCOVERS, elk ca. 196-199 pag., erotische zw/w strips, uitstekend.
Prijs: € 465,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Elk boek bevat 3-4 erotische stripverhalen die oorspronkelijk per stuk als softcover zijn uitgeven. Alle delen in uitstekende/zeer goede 2e hands staat, de meeste zelfs zgan. In een koop tezamen. Het betreft de delen met de volgende titels: Lisa, Lydia, Fanfrelle, Valerie, Maria, Charlotte, Nada, Venena, Miss Brian, Cleo, Julia, Celia, Stella, Aline, Eva, Jessica, Lara, Antonella,Theresa, Melanie, Julie, Anna, Madoline, Irina, Vanessa, Martine. Verz.k. op basis van tarieven DPD/DHL. (ca. 16Eur)
Verder lezen

buorrenbooks uit Wijnaldum

particulier
Geen aanduidingen betekent dat een boek in normaalgoede 2e hands staat verkeert. Relevante afwijkingen worden dus aangegeven. Min of meer normale "tekortkomingen", bijv. een naam op een schutblad of een miniem vouwtje, worden niet perse aangegeven, het blijven immers 2e hands boeken, en die zijn niet als nieuw. E.e.a. ook in relatie tot het boek: prijs, ouderdom e.d. Voor aantal pag. van een boek hanteren we de standaardregel dat we alleen de gepagineerde pag. aanhouden.
Verzendkosten komen bovenop de prijs. We hanteren in principe de DPD-tarieven naar een huisadres. Maar we gaan niet voor elke paar cent verschil door concurrentie switchen. U kunt aangeven uw boek naar een DPD-punt te sturen, wat altijd iets goedkoper is. U kunt ook aangeven perse een andere vervoerder te willen kiezen. Boeken worden niet opengevouwen verstuurd. (Bijna) gelijktijdige bestellingen worden gecombineerd zodat u porto bespaart.
Indien verz.k. worden benoemd, dan geldt dat voor Nederland. (Benoemde verz.k. gelden op het moment van invoer van het boek; als de bekende koeriers hun prijzen verhogen, dan gelden vanaf dat moment die nieuwe prijzen, we gaan dan niet het hele bestand doorlopen om verz.k. aan te passen.)
vz1 betekent brievenbuspost, vz2 betekent pakketpost.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij buorrenbooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met buorrenbooks
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en buorrenbooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van buorrenbooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • buorrenbooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.