Jan G M Bakker - De (on)betrouwbaarheid van informatie

Schrijver:
Titel: De (on)betrouwbaarheid van informatie
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Education
Bijzonderheden: 2006 ~ Paperback ~ Nederlands ~ In nette gelezen staat
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

We leven in een informatiemaatschappij. Het geloof in Performance Management en balanced Scorecards groeit enorm, maar realiseert u zich wel voldoende dat al deze instrumenten nog in de kinderschoenen staan? We geven miljarden uit aan informatieverwerkende systemen waarvan niemand aan het eind nog kan zeggen hoe betrouwbaar de informatie is die eruit rolt. Wat stelt al die informatie nu eigenlijk voor?

Meten = weten. Maar: fout meten = fout weten! De overschatting van wat de techniek kan en de onderschatting van hoe moeilijk meten kan zijn, leidt al vele jaren tot teleurstellende resultaten en dat zal voorlopig zo blijven. In dit boek worden de overspannen verwachtingen van de informatietechnologie weer teruggebracht tot reële proporties. Informatie is zeer belangrijk, maar een beetje meer bescheidenheid over wat werkelijk kan, is op zijn plaats. De (on)betrouwbaarheid van informatie nodigt u uit om weer met beide benen op de grond te gaan staan. ICT is geen wondermiddel, maar het kan een bijzonder nuttig hulpmiddel zijn. De voorbeelden en tips in dit boek vormen bij elkaar een groot pleidooi voor het gezonde verstand: Blijf zelf uw hersens gebruiken en ga er niet te snel van uit dat alles wat uit een computer rolt ook juist en voor u relevant is.

Verder lezen

Stichting Nofam

zakelijk

Stichting Nofam uit Vriezenveen

Logo Stichting Nofam

Help een kind met de aanschaf van een boek in de Nofam boekenshop.
Met de aanschaf van onze boek(en) help jij kansarme kinderen. We hopen dat je de boeken zo gaaf vindt dat het je een donatie waard is.
Verzendkosten
Wij verzenden de bestellingen via DHL.
Bij een bestelling met meerdere boeken kan je aangeven of je dit bij een DHL servicepunt wenst te ontvangen (€4,50) of thuis (€5,75) .
Stichting Nofam - Een hoopvolle toekomst voor alle kinderen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan G M Bakker - De (on)betrouwbaarheid van informatie Jan G M Bakker - De (on)betrouwbaarheid van informatie Jan G M Bakker - De (on)betrouwbaarheid van informatie