Elsbeth Teeling - Relax mama!

Schrijver:
Titel: Relax mama!
Taal: Nederlands
Uitgever: Snor
Bijzonderheden: 2018 ~ Paperback ~ Nederlands ~ Zo goed als nieuw
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Als je net moeder bent geworden staat de hele wereld op zijn kop. Hoe fijn zou het zijn als je af en toe dat stressventiel zou kunnen opendraaien. Nou, vanaf nu kan dat! Met de 101 tips en inzichten uit dit boek kun je de hele wereld aan: Slapen is het nieuwe seksen, Die andere moeders doen ook maar wat en Ga die dansvloer op. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen zijn. Relax mama! Moeders over Relax Mama: 100 boeken gelezen met tips en advies, maar Relax Mama slaat de spijker op de kop. Door de pakkende afbeeldingen en teksten met veel humor, kon ik bepaalde situaties heerlijk relativeren. Elke moeder zou dit boek op haar nachtkastje of in de boekenkast moeten hebben. Even erdoorheen bladeren geeft weer een lach op je gezicht en nieuwe moed. Relax Mama? Dat is echt mijn bijbel!

Verder lezen

Stichting Nofam

zakelijk

Stichting Nofam uit Vriezenveen

Logo Stichting Nofam

Help een kind met de aanschaf van een boek in de Nofam boekenshop.
Met de aanschaf van onze boek(en) help jij kansarme kinderen. We hopen dat je de boeken zo gaaf vindt dat het je een donatie waard is.
Verzendkosten
Wij verzenden de bestellingen via DHL.
Bij een bestelling met meerdere boeken kan je aangeven of je dit bij een DHL servicepunt wenst te ontvangen (€4,50) of thuis (€5,75) .
Stichting Nofam - Een hoopvolle toekomst voor alle kinderen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Elsbeth Teeling - Relax mama! Elsbeth Teeling - Relax mama! Elsbeth Teeling - Relax mama!