Meijer ten Zijthoff - Street, een roadtrip door het Noorden op

Schrijver:
Titel: Street, een roadtrip door het Noorden op zoek naar Herman Broods Wild Romance
ISBN: 9789082775716
Taal: Nederlands
Uitgever: Ahava Chai
Bijzonderheden: 303 pagina's full color
Beschikbaar: 197 exemplaren
Prijs: € 27,95
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
Groningen kolkt in de tweede helft van de jaren zeventig. Kroegen en cafés mogen er tot laat in de nacht openblijven. Als er maar livemuziek is. Ook Zwollenaar Herman Brood is neergestreken in de noordelijkste Hanzestad van Nederland. In zijn kielzog floreert de muziekscene van Groningen: Bands als New Adventures, Jan Rot & Streetbeats, Phoney & The Hardcore, The Meteors en AA & The Doctors maken naam.
Brood springt eruit. Zijn nummers zijn kort, catchy en bezield. Over drugsgebruik en leven aan de zelfkant. Geen zanger zonder muzikanten. In 1976 doopt hij zijn begeleidingsband Wild Romance.

Vóór die tijd maakte Brood als pianist furore bij de legendarische Nederlandse bluesband Cuby & the Blizzards. Brood en de bandleden van Wild Romance waren steengoede muzikanten. En niet vies van drugs, seks en rock-'n-roll. Voorjaar 1977 verscheen Street, het eerste studioalbum van Herman Brood & His Wild Romance. Een muzikaal meesterwerk. Het boek STREET belicht de tijd, sfeer en omstandigheden waarin dit album tot stand kwam. Persoonlijke verhalen van vrienden, collega's en fans, en foto's uit die tijd brengen Brood en zijn begeleidingsband in woorden dichter bij dan ooit.

Meijer ten Zijthoff (1961) stond al vóór het debuutalbum Street vooraan bij optredens van Herman Brood. De muziek van Brood markeerde een wending in zijn leven: ‘Hey boy, I can see you’re one of your own.' In 2018 verscheen zijn biografie Alles is nu, beschadigd maar niet ontspoord.
Verder lezen

Ahava Chai uit Leeuwarden

particulier

Logo Ahava Chai

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meijer ten Zijthoff - Street, een roadtrip door het Noorden op zoek naar Herman Broods Wild Romance

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ahava Chai

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ahava Chai
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ahava Chai een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ahava Chai vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ahava Chai kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.