John Irving - Le Monde Selon Garp

Schrijver:
Titel: Le Monde Selon Garp
ISBN: 9782020363761
Uitgever: Contemporary French Fiction
Bijzonderheden: Conditie: Goed, specifieke informatie: afwijkende (witte) kaft
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Le Monde Selon Garp' (The World According to Garp) is een roman geschreven door John Irving. Het verhaal volgt het leven van T.S. Garp, een schrijver, en zijn moeder Jenny Fields.

Het boek begint met de geboorte van Garp, die het resultaat is van een ongewone situatie. Jenny Fields, een verpleegster in het ziekenhuis, besluit namelijk om zwanger te worden zonder enige betrokkenheid van een man. Ze wil haar leven onafhankelijk leiden en niet afhankelijk zijn van een man. Deze gebeurtenis zet de toon voor de rest van het verhaal, waarin genderrollen, seksualiteit en feminisme belangrijke thema's zijn.

Garp groeit op in een wereld vol excentrieke personages en onverwachte gebeurtenissen. Hij wordt geconfronteerd met de dood van zijn vader, die omkomt bij een auto-ongeluk, en moet omgaan met de complexe relatie met zijn moeder. Jenny Fields wordt een bekende feministe en schrijft een controversieel boek genaamd 'A Sexual Suspect', wat haar veel bekendheid en kritiek oplevert.

Garp zelf wordt een succesvolle schrijver en worstelt met zijn eigen identiteit en seksualiteit. Hij heeft een turbulente relatie met zijn vrouw Helen, die ook schrijfster is. Ze krijgen twee kinderen, Duncan en Walt, die elk hun eigen problemen en uitdagingen hebben.

Het boek volgt Garp gedurende zijn hele leven, waarin hij te maken krijgt met tragedie, liefde, vriendschap en de zoektocht naar betekenis. Het verhaal is zowel komisch als tragisch, met Irving's kenmerkende mix van humor en diepgang.

'Le Monde Selon Garp' is een meeslepende roman die de lezer meeneemt in de complexe wereld van Garp en zijn zoektocht naar identiteit en betekenis. Het boek behandelt thema's als gender, seksualiteit, feminisme en de impact van familie op ons leven. John Irving weet op meesterlijke wijze een levendige en kleurrijke wereld te creëren, bevolkt door memorabele personages en vol onverwachte wendingen.

Met zijn scherpe observaties en humoristische stijl weet Irving de lezer te raken en aan het denken te zetten. 'Le Monde Selon Garp' is een tijdloze klassieker die nog steeds relevant is in de hedendaagse maatschappij. Het is een boek dat je niet snel zult vergeten en dat je aan het lachen en huilen zal maken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Irving - Le Monde Selon Garp