D. Janssen - Zakelijke communicatie 2

Schrijver:
Titel: Zakelijke communicatie 2
ISBN: 9789001432997
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Zakelijke communicatie behandelt niet alleen de in- en externe communicatie van profit- en non-profitorganisaties, maar ook de communicatie van particulieren met bedrijven en instellingen. Het boek kenmerkt zich door de toepasbare theorie en een veelheid aan realistische cases.
Completer en compacter
Deze nieuwe, vierde druk is compacter en overzichtelijker geworden. Formuleringen zijn beknopter, uiteraard zonder aan duidelijkheid in te boeten. Verder is er een duidelijker scheiding aangebracht tussen theorie, adviezen en voorbeelden. Grote voorbeeldteksten en opdrachten zijn niet in het boek, maar op de bijgevoegde cd-rom opgenomen. Deze cd-rom bevat ook een overzicht van alle tekstmodellen die in het boek aan de orde komen.
Volledig geactualiseerd
Voorbeelden en opdrachten zijn waar nodig geactualiseerd. Ook de informatie over e-mail en internet is aangepast aan de huidige stand van zaken. Toegevoegd zijn tenslotte adviezen over 'schrijven voor het web'.
Verbeterde naslagfunctie
Zakelijke communicatie wordt steeds vaker ook als naslagwerk ingezet. De nieuwe editie is daar volledig op toegesneden. Per module is de leerstof samengevat in een handig overzichtsschema met alle relevante stappenplannen en productmodellen. De margeteksten zijn scherper geformuleerd in zoektermen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

D. Janssen - Zakelijke communicatie 2